De laatste schooldag is in zicht en dat betekent dat de Zomerspelen er weer aankomen!
Schrijf je in voor de 58ste Zomerspelen! Dit jaar zijn de Zomerspelen van maandag 6 tot en met vrijdag 10 augustus.
Alle Dongense kinderen van vier jaar tot en met alle kinderen uit de brugklas kunnen zich inschrijven. De inschrijving is pas definitief als je een bevestigingsmail hebt ontvangen. Deze bevestigingsmail wordt binnen een dag verstuurd.

Bij het opgeven van uw kind(eren) voor een van onze activiteiten dient u akkoord te gaan met het feit dat de persoonsgegevens door ons worden verwerkt. De gegevens worden verzameld en verwerkt zodat uw kind(eren) veilig mee kunnen doen aan onze activiteit.
De gegevens worden beveiligd opgeslagen op servers die zich binnen de grenzen van de Europese Unie bevinden. De gegevens worden niet aan derden verstrekt, tenzij de rechter dit beveelt. De gegevens worden nooit verkocht en/ of verhandeld. De gegevens worden uiterlijk 12 maanden na de activiteit verwijderd.

Bij aanmelding van uw kind(eren) gaat u ermee akkoord dat Stichting Dongense Jeugdraad beeldmateriaal waar uw kind(eren) op staat(/staan) mag publiceren op haar eigen offline en online communicatiekanalen enkel ter ondersteuning van het niet-commerciële doeleinde zoals is vastgesteld in onze missie en visie.
Gegevens ouder/verzorger
Postcode, huisnummer, plaats
Straatnaam
Telefoonnummer 1
Telefoonnummer 2 (optioneel)
E-mailadres
Contactpersoon toevoegen (optioneel)
Contactpersoon
Contactadres
Telefoonnummer 1
Telefoonnummer 2
Gegevens deelnemer
Voornaam
Tussenvoegsel en achternaam
Geslacht
Geboortedatum
School
Groep
Leerkracht
Opmerkingen:


Algemeen